BEDRIJVEN, INSTELLINGEN EN PARTICULIEREN

VISIE OP GROEN MAAKT SFEERCONCEPTEN OP MAAT
We bedenken unieke sfeerconcepten. Dit betekent dat de kunst(zijden) beplanting en interieurdecoraties qua vorm, kleur en afmeting worden afgestemd op de ruimtes waar ze voor ontworpen worden. Zo vraagt een grote ruimte met een hoog plafond om andere maten dan een kleinere ruimte met lager plafond. En zo heeft een ruimte met exotische uitstraling een andere invulling nodig van een sfeerconcept dan een ruimte met een zakelijke, functionele uitstraling. Bloemen, planten, bomen en interieurdecoraties kunnen door ons in elke gewenste vorm, kleur en afmeting worden gemaakt. Onze experts nemen de tijd om met u (bedrijf, instelling of particulier) de specifieke wensen en de gewenste uitstraling te bespreken. Hierdoor sluiten de sfeerconcepten perfect aan bij de ruimtes waarvoor ze bedacht en uitgevoerd worden.

VISIE OP GROEN RICHT IN
Nadat een sfeerconcept door ons in overleg met u is bedacht, gaan we aan de slag met het uitvoeren van dit unieke concept.
Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om elke ruimte op de juiste manier in te richten. Dat doen we in een keer goed, volgens de afgesproken leveringstijd en zonder dat u er overlast van ondervindt.

VISIE OP GROEN ONDERHOUDT
Onze betrokkenheid houdt niet op wanneer onze medewerkers uw bedrijf, instelling of particuliere woonruimte verlaten.
Zoals wellicht bij u bekend vraagt kunst(zijden)beplanting slechts om een gering onderhoud. Indien u dit wenst, kunnen onze servicemedewerkers dit voor u doen zodat u er blijvend van kunt genieten.